Sziasztok!  Mi vagyunk Eszter és Gábor, fotós házaspár. A legjobb barátok, üzleti partnerek és reménytelen romantikusok, álmodozók vagyunk! Imádunk szórakozni, és mosolyra késztetni az embereket, és természetesen imádjuk az esküvőket és a fotózást, valamint a 2 gyermekünket Annát és Levit!

Mi olyan fotósok vagyunk, akik szenvedélyesen készítenek gyönyörű, elegáns, érzelmes képeket. Fotózási stílusunk könnyű, légies, elegáns, időtlen, stílusos és romantikus. Mint emberek, tele vagyunk élettel, mosollyal és energiával, akárcsak fotóink. 

Igazán nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk életetek egyik legfontosabb napjának és, hogy örök emlékeket készíthetünk számotokra amiket hosszú évek múltán Ti, gyermekeitek, unokáitok is szívesen nézegetnek. Imádjuk az életünket a munkánkat azért mert azt csináljuk, amit szeretünk, azzal, akit szeretünk.

A napfény, a szeretet és az utazás az, ami magában foglalja szenvedélyeinket az életben. Mindig mosolyogva dolgozunk, mert szeretjük, amit csinálunk.

Sikereink számokban:

 1.652,860 KM-t utaztunk, 205 különböző részén a világnak
 
12,000+ EMAIL-re válaszoltunk eddig
1200+ BLOG bejegyzésünk volt.

 
6 éve , minden évben megkapjuk a  WORLD’S BEST OF THE BEST díjat a 
 JUNEBUG WEDDINGS (2014-2020) nemzetközi esküvői magazintól. 
 
700+ boldog, elégedett párunk volt eddig. 

esküvői fotós-eszter&gábor