bell fine art albumAzt szerettük volna, hogy a szeretetünk és szenvedélyünk erejével, minden apró részletre figyelve elkészítsük el ezt a csodálatos albumcsaládot . Hosszú évek próbálkozása után vágre sikerült megvalósítanunk tervünket.

Ugyancsak fontosnak tartottuk, hogy ennek a könyvnek minden “hozzávalója” innen vagy a szomszédos országokból származzon. A könyv minden lapja újrahasznosított papírból készül a nyomtatást pedig vegyszerek nélkül természetes alapú festékekkel végezzük.

A formaterv elkészülte után a könyv blokkjait kinyomtatjuk és összeragasztjuk, így a lapok síkban nyílnak, nincs köztük sem rés,sem kötésmargó.

Ezt követően az album a könyvkötő mestereinkhez kerül, személyük garanciát jelent rá hogy albumaink minden apró részlete a lehető legnagyobb precizitással és gondossággal készül el.

Zöld szemlélet:

Hála állhatatos keresőmunkánknak nagyon sok, környezetbarát európai “albumösszetevőt” találtunk már meg, ezek tanúsítványai a termékek teljes életútját igazolják . Az állatok védelme érdekében nem használunk bőr borítokat csak kifejezetten vászonnal dolgozunk. Ezért mindössze négy színből áll a borító választék.