Tudnál valamit mondani az árakról?  

Az élet majd minden területén a pénz dönt. Sok esetben azonban nem az olcsó, illetve drága horizontján kell meghoznunk döntésünket, mert fontosabb kérdés: Mit kapok a pénzemért? Egy esküvő, egy eljegyzés, egy családi találkozó szervezésekor nem sajnáljuk az elköltött forintokat, hiszen csak az a lényeg, hogy minden tökéletes legyen. Ne döntsenek elhamarkodottan, hiszen fontos kérdés, hogy az oltár előtt kimondott válaszukra milyen fényképeket nézve emlékeznek majd. Alapcsomagunk 200.000 Ft . Csomagjainkat a weboldalon megtaláljátok.

Mi kell a foglaláshoz?

A foglaláshoz minden esetben egy aláírt szerződés és 30% foglaló szükséges. Minden nap rengeteg ajánlatkérés, felkérést kapunk így nem tudunk szerződés és foglaló nélkül dátumot tartani.

Mennyi idö szükséges a kreativ fotózásra?

Minél több annál jobb. Az esküvő napján is minimum 2 óra szükséges. Ha a fotózás nem az esküvő napján van akkor pedig csak akkor fejezzük be ha tökéletes anyagot sikerült csinálnunk.

Nem szeretjük a pózokat ! Ugye ti nem csináltok ilyet?

Nem , nem csinálunk! Mi sem szeretjük a pózokat. Kifejezetten a természetességre törekszünk. Sokszor ( főleg a fotózás elején) azért próbálunk segíteni nektek egy-két ötlettel. De az a legjobb ha nektek is van elképzelésetek ,ha saját magatokat adjátok.

Mi történik ha az esküvön elromlik a fényképezögép ?

Volt már rá példa nem is egyszer. Minden esküvőre legalább 5-6 gépvázat viszünk magunkkal. Így remélhetőleg nem lesz semmi probléma.

Hány képet adtok át egy esküvöröl?

Inkább a minőségre törekszünk így 500-700 kép amit átadunk. Külföldön ez a szám max 250 kép

Hallottam már olyat ,hogy a fotósnak eltünt vagy elromlott a memóriakártyája. Veletek történt már ilyen?

Kártyánk még nem tünt el( szerencsére) de kártya már romlott el esküvőn . Szerencsére mindig van nálunk jó pár tartalék. Az elromlott kártya tartalma viszont sokszor elveszik . Ilyenkor jó a két fotós ! és a filmes gép.

Az esküvön kívül csináltok másféle fotókat is ?

Igen természetesen. Eszter rendszeresen készít kismama és babafotókat(www.babybellstudio.com) illetve több divattervező kollekcióját fotózzuk minden évben. Felkérésre készítünk akt és erotikus képeket is.(www.lasdmagad.hu)

Miért jó a jegyespárfotózás( e-session)? 

Nagyon szeretjük a jegyespárfotózást! A fotózás alatt megismerjük egymást és Ti is beleláttok a fotózás menetébe . Ráéreztek a fotózás hangulatára , és amire az esküvőre kerül a sor már tudjátok mi vár rátok. A fotózás az általatok választott helyszínen zajlik és nincs időhöz kötve.

Vihetünk apróságokat, dekorációkat a fotózásra?  

Persze, sőt minél több dolgot ami rátok jellemző!

Tudtok segíteni a fotózás stylist részében is ?

Mindig vannak ötleteink de természetesen több híres stylistot ismerünk aki segíthet.

Mi a legjobb idöpont a kreatív fotózáshoz? 

A legjobb időpont “ fotós szemmel” napfelkelte után vagy pár órával naplemente előtt. ( ezt hívjuk mi golden hour-nak). Ezekben az időszakokban kiküszöbölhető az erős árnyék és a napfény ad egy kis krémes hatást a képeknek.

A képeket lehet retusálva kérni?

Minden képet egy alap retusálással adunk át. A bőr így finom lágy lesz. Igyekszünk eltüntetni a nagyobb bőrhibákat de lehetőség van komolyabb retusálársa( pl: mell nagyobbítás, orr kissebítés stb..) is. A komolyabb retusálást grafikusunk végzi melynek külön ára van

Mikor kapjuk meg az elkészült képeket?

A fotózás után 4-5 héttel várható a képek átadása.

Hol laboráljuk a képeket?

Hát nálunk !Hosszú évek alatt sikerült olyan laborokkal felvenni a kapcsolatot akik tökéletes minőségben laborálják a képeinket. Szóval küldjétek csak a rendelést nekünk ígérjük nem lesz drágább mint más helyen .

Megkapjuk a RAW képeket is? 

Nem , nem ! A filmes negatívokat természetesen átadjuk ha van rá igény de raw anyagokat profi fotós nem ad ki a kezéből .

Lehet veletek személyesen találkozni vagy Skype-on beszélni?

Természetesen lehet velünk személyesen találkozni . Sokat utazunk és nem igazán ülünk meg a fenekünkön de természetesen van lehetőség a személyse találkozóra csak előtte keressünk egy mindenki számára megfelelő időpontot. A Skype nagyszerű megoldás hiszen bárhol is vagyunk a nagyvilágban ott elértek minket skype-on. bellstudio-esther&gabe

Miért nincs a csomagokban CD vagy Pendrive ?

10 éve még DVD-t adtunk a csomagokhoz. 5 éve Pendrive-ot. Viszont évekkel ezelőtt jelezték a párok ,hogy már inkább az interneten nézegetnék és letöltenék a kedvenc képeket. Így szép lassan kivezettük a DVD-ket Pendriveokat. Természetesen kérésre a képeket Pendrive.on is át tudjuk adni.