Mi vagyunk Eszter és Gábor...hiszünk a tökéletes esküvőben!

Filozófiánk, hogy profi módón megörökítsük és tökéletessé tegyük Számotokra esküvőtök napját. Könnyed, elegáns stílusban, odafigyelve észrevétlenül a legapróbb részletre is.

Ha a tökéletesre vágysz...

All-Inclusive Wedding Day Storytelling

Amire biztosan vágysz…

Több mint 15 év a szakmában és több mint 800 esküvővel a hátunk mögött magabiztosan kijelenthetjük, tudjuk mire vágysz az esküvőd napján.

Egy igényes esküvőt megszervezni  a legapróbb részletéig nem kis feladat. Van aki már az elején elakad, összekavarodik a stílusirányzatokban, belefárad a szolgáltatók keresésébe, elbizonytalanodik.

Tudjuk, hogy megy ez manapság. A heti munka után oly kevés szabadidőtök van.

Mi segítünk, átsegítünk a kezdeti nehézségen. Van rálátásunk nemcsak a saját területünkre, az esküvőre is, mint kerek egészre.

 

Sziasztok!  Mi vagyunk Eszter és Gábor, fotós házaspár. A legjobb barátok, üzleti partnerek és reménytelen romantikusok, álmodozók vagyunk! Imádunk szórakozni, és mosolyra késztetni az embereket, és természetesen imádjuk az esküvőket és a fotózást, valamint a 2 gyermekünket Annát és Levit!

Mi olyan fotósok vagyunk, akik szenvedélyesen készítenek gyönyörű, elegáns, érzelmes képeket. Fotózási stílusunk könnyű, légies, elegáns, időtlen, stílusos és romantikus. Mint emberek, tele vagyunk élettel, mosollyal és energiával, akárcsak fotóink. 

Igazán nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk életetek egyik legfontosabb napjának és, hogy örök emlékeket készíthetünk számotokra amiket hosszú évek múltán Ti, gyermekeitek, unokáitok is szívesen nézegetnek. Imádjuk az életünket a munkánkat azért mert azt csináljuk, amit szeretünk, azzal, akit szeretünk.

A napfény, a szeretet és az utazás az, ami magában foglalja szenvedélyeinket az életben. Mindig mosolyogva dolgozunk, mert szeretjük, amit csinálunk.

Sikereink számokban:

 1.652,860 KM-t utaztunk, 205 különböző részén a világnak

12,000+ EMAIL-re válaszoltunk eddig
1200+ BLOG bejegyzésünk volt.


6 éve , minden évben megkapjuk a  WORLD’S BEST OF THE BEST díjat a 
 JUNEBUG WEDDINGS (2014-2020) nemzetközi esküvői magazintól. 

700+ boldog, elégedett párunk volt eddig. 

esküvői fotós-eszter&gábor

pricing & packages

PORTRAIT

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam natus error sit voluptatem

STARTS AT $2000

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus

Sed ut perspiciatis unde omnis iste

Üzenet és Ajánlatkérés:

Nagyon szeretjük a leveleket és a Tiéd nagyon fontos számunkra!! Ha 24 órán belül nem jelentkezünk kérlek ,hogy nézd meg a spam mappádat vagy keress a lenti számon!

Köszönöm az érdeklődésedet !

Gyakori Kérdések

Mi kell a Foglaláshoz?

A foglaláshoz minden esetben egy aláírt szerződés és 30% foglaló szükséges. Minden nap rengeteg ajánlatkérés, felkérést kapunk így nem tudunk szerződés és foglaló nélkül dátumot tartani.

Hány képet adtok át egy esküvöröl?

Inkább a minőségre törekszünk. Az átadott képek száma nagyban függ az esemény hosszától, a vendégek számától de kb 700-1000 kép amit átadunk.

01
03

Tanultátok a fotózást ?

Igen tanultuk . New Yorkban és Floridában de szemet nem adott. Technikai alapokat kaptunk de egyéni stílusunk kialakítása hosszú éveket vett igénybe. Folyamatosan tanulunk most is . Rengeteg workshopra járunk főként kaliforniai kollégákhoz.

02
03

Hogyan törtetek be a külföldi piacra?

Külföldön kezdtük így nekünk a Magyar piac volt az új . Az igazi áttörés viszont egy pár évvel ezelőtt történk amikor is egy pár nemzetközi blog kért tőlünk képeket . Azóta több külföldi esküvőszervezővel vagyunk kapcsolatban és a minőségi munka miatt rengeteg esküvőt hoznak nekünk. Azt tudom mondani ,hogy a folyamatos minőségi , egyedi és tiszta munka az amiért külföldre is hívnak. ( legalább is mi ezt szoktuk hallani a szervezőktől és a pároktól). Na és a film ma már uniqumnak számít.

03
03