Esküvő a Kerekerdő közepén

Aki ismer minket, tudja jól, hogy az elmúlt 13 alatt rengeteg városban, országban fotóztunk már esküvőket. Nincs kedvenc, nincs olyan ami kevésbé tetszik. Mindegyik egy kihívás. Szeretünk új helyszíneket kipróbálni és minden esküvőn más szegletében lenni a világnak. Ez talán a legizgisebb része a munkánknak. Annak viszont nagyon örülünk, hogy kis országunk keleti, tiszántúli vidéke is rohamos fejlődésben van esküvőhelyszínek tekintetében. Ez a része az országunknak is pazar természeti adottságokkal rendelkezik, amik most végre felszínre kerülnek. Legtöbbjük Debrecen, Nyiregyháza és Tokaj környékén található. Az elmúlt pár évben volt alkalmunk ezen helyszíneken esküvőt fotózni, ahol kivétel nélkül pazar kiszolgálásban és modern, lendületes szervezéssel találkozhattunk.

Andi és Norbi júliusban tartották az esküvőjüket Nyiregyháza mellett Napkoron,  a Kerekerdő közepén 🙂 Meghitt, családias létszámú esküvő volt.

Ahogy kiszálltunk a kocsiból a helyszínre érve, megcsapta az orrunkat a friss erdei illat, a csend és a nyugalom. Az előkészület és a szertartás is itt volt a fák ölelélésében. Kevés kötelező program, annál több baráti csevely, családi koccintás és hajnalig tartó tánc. Végigélték minden percét. Hálás szívvel gondolunk vissza erre a napra, mert aznap mi kaptuk a legnagyobb ajándékot. Valahogy úgy hozta a sors, hogy ez a két kedves ember azóta is nagyon jó barátunk, szinte napi kapcsolatban vagyunk. Kivánunk Nektek sok boldogságot és szuper utat Toszkánába az évfordulótokon 🙂

Helyszín: Napkor, Kerekerdő Turisztikai Központ

Ruha: Bálint Sára

Fotó: www.thebellweddings.com