A nagy nap – képekben

Egy esküvő mindenki életének talán legemlékezetesebb eseménye. Gondoljunk csak azokra az idős házaspárokra, akik több évtized múltán is az éjjeliszekrényükön őrizgetik megfakult esküvői fotóikat. A képek sokszor mindent elmondanak két ember kapcsolatáról, és hűen példázzák, mennyire szeretik a másikat. Egy esküvői fotó nem egy egyszerű kép, hanem egy örök emlék, amely elkísér minket egész életünk során.

A tematikus fotózások újabban egyre nagyobb szerepet kapnak az esküvői fotózás során: Ön egy XIX. századi Osztrák nemesi környezetben, a Bécsi palota udvarán szeretné elkészíttetni esküvői fotóit? Esetleg Párizsban, a szerelem városának kis macskaköves, meghitt utcáin? Vagy akár a szülői birtokon, gyermekkora emlékeivel körülvéve? Kizárólag a képzelete szab határt! A téma, a ruha, a smink, a fények, az összhatás és minden az Ön vágyai szerint fog történni az esküvői fotózás során.

Mi megvalósítjuk álmait! Segítünk egy örök emléket állítani élete egyik legnagyobb és legboldogabb eseményének, hogy amikor évtizedek multán visszanézik a képeket kedvesével, századszor is mosolyt csaljon az arcukra az a bizonyos nagy nap!