Helló Tavasz

Tavaszi üdeség nyár derekán 🙂

...de van rá magyarázat. Az alábbi sorozatot áprilisban készítettem filmre. Szépen annak rendje és módja szerint elküldtem a spanyolországi Carmecita FilmLab-ba a tekercseket. Nagy sajnálatomra (bár biztosan a posta mindent megtett) elkallódott a csomag. Már már feladtam, mikor majd 6 héttel később egyik reggel megjött a várva várt e-mail tőlük: YOUR FILM IS IN THE HOUSE...szóval bocsássatok meg, hogy tavaszi sorozattal szakitom meg a meleg nyári napok hangulatát, de nem birom ki jövő tavaszig 🙂

A tavasz a kedvenc hónapom...szeretem, mikor a langyos tavaszi szellő simogatja az arcomat és a melengető napsugár felébreszti a hosszú tél után  a természetet...és minket is!

Alig vártam idén is, hogy géppel a kezembe színt keressek, üde zöldet, kéklő eget és meggyfavirágzást. Ez igy is lett. Lágy szél, napsütés, sok sok meggyfa és egy édes kis tünemény. Órákat töltöttünk a fák között, megragadva azok csodálatos színét, illatát, hangulatát. Szeretem ha egy fotósorozatnak van dinamikája, stílusa és természetessége.

Köszönöm Bálint Sára türelmét és gyönyörű ruháját, amit erre az alkalomra tervezett, köszönet Boginak, a fantasztikus kaligráfus csodalánynak a pazar "papirmunkáért".