Esküvő úgy mint délen…

Linda és Robi egy csodás nyári napon keltek egybe, egy igazán gyönyörű, olasz hangulatot idéző, idilli környezetben. A Sorg-villához érkezve valóban úgy érzetük, mintha Itáliában lennénk. Az épületek a szívünknek oly kedves Toszkánára emlékeztettek minket, ahol csodálatos esküvőket fotózhattunk már.

A dekoráció bohém stílusa a fánkfallal igazán illett a szerelmesekhez és a helyszínhez is. Bevalljuk, nehéz volt nem elcsábulni minden alkalommal, amikor elsétáltunk a hívogató, cukormázas fánkocskák előtte.
Szintén déli szokást idézett bennünk, hogy a szertartás és a vacsora, majd a tánc is kint, a szabad ég alatt zajlott. Az idő kegyes volt hozzánk, égi áldásnak nyoma sem volt egy pillanatig sem.

Linda és Robi szeretetteljes és vidám pillanatokkal tarkított szertartáson mondták ki az igeneket egymásnak. Stílusosan, egybekelésük szimbólumaként egy fröccsöt is kevertek közösen, amit az esküvői menü mellé fogyasztottak el.
Az este folyamán az önfeledt mulatozáson túl, tartalmas, hosszas beszélgetésekre is jutott idő az asztaloknál. Igazán jó volt ezt látni.

Köszönjük, hogy átélhettük Veletek a nagy napotokat! Sok boldogságot kívánunk!